Lady Style és bachata (páros) tánc január 19-től a Pulzusban!

Órarend:

Lady Style: péntek, 18:30-19:30

Bachata: péntek, 20:00-21:30

Oktató: Ravasz Pálma

Árak:

Lady Style:
órajegy: 2500 Ft/fő/alkalom
4 alkalmas bérlet: 8000 Ft/fő

Bachata:
órajegy: 3000 Ft/fő/alkalom
4 alkalmas bérlet: 10000 Ft/fő

Jelentkezés az órára: www.pulzusmozgasstudio.hu/#orarend

bachatadanceeclass@gmail.com

(Vasárnap délután lehet leghamarabb jelentkezni online)

Rövid leírás a táncórákról:
Lady Style: A tanfolyam célja, hogy felszabadítsa az önbizalmad, miközben elmerülsz az izgalmas latin táncstílusok között. Táncolj salsa, merengue, bachata ritmusokra, és fedezd fel a testedben rejlő csodálatos képességeket. Az órákon különleges figyelmet fordítunk a nőiesség kifejezésére, az eleganciára és a mozdulatok tökéletesítésére. Elsajátíthatod el a helyes testtartás, a forgások, a csípőmozgás, az ívelt vonalak és a kecses karok technikáját, hogy igazi latin királynővé válj. Itt nincsenek korlátok vagy elvárások, az órákon kényelmes és barátságos légkörben gyakorolhatsz – előképzettség és korhatár nélkül.

Kezdő (páros) bachata: A bachata egy szenvedélyes és érzéki tánc, mely eredetileg a Dominikai Köztársaságban született. A tanfolyamon megtanulhatod az alaplépéseket, a helyes testtartást, forgásokat, forgatásokat és a vezetés-követési technikákat. Az órákon felfedezzük a bachata zenei ritmusát, és megtanulod, hogyan lehetsz könnyedén összehangban a zenével és a partnereddel. Az órák során hangsúlyt fektetünk az elegancia, az érintés és a kommunikáció fontosságára is, hogy a tánc igazi élmény legyen mindenki számára – korhatár és előképzettség nélkül.

további bejegyzések

Pulzus Mozgásstúdió gerinctréning és stretching

7 gyakorlat visszér és seprűvénák ellen

Bár a visszér tartósan nem gyógyítható orvosi kezelés nélkül, rndszeres mozgással megelőzheted a romlását és a terjedését. A következő gyakorlatok hatékonyak, melyeket otthon vagy gerinctréning

Close

Regisztráció
Fiók adatok
*
*
Password Strength