A Kick Box Athletics edzésről:

A kick-box athletics fontos tulajdonsága, hogy egyszerű, ezért mindenki számára követhető, bárki könnyen elsajátíthatja és örömmel végezheti. Ütés- és rúgástípusok együttes kombinációjából áll az edzés. Nem egymással kűzdünk, ez nem kűzdősport, nem kell félni. Intenzíven megmozgat minden testrészt. Tónusossá teszi az izomzatot. Kitűnően formálja a derekat, a csípőt, a farizmot, a combot, a vádlit és a törzs izmait is. A zenére végzett intenzív mozgás lelkileg is jó hatással van, korunk népbetegségét, a stresszt oldja, feszültség-levezető hatása révén. Hozzájárul a szív- és az érrendszer egészségéhez, csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Nagyszerű állóképesség-növelő. Az egyszerű elemek használatával lehetőség nyílik a viszonylag gyors tempóra. Nagy energiájú edzés, rengeteg kalóriát lehet elégetni egyetlen óra alatt.

ÓRAREND:

csütörtök: 18:00-19:00

Oktató: Szilágyi Attila

Bejelentkezés az órákra szükséges a megadott elérhetőségeken:

06206627962

fittattila@gmail.com


www.pulzusmozgasstudio.hu/#orarend

Nézd meg a Kick Box Athletics óránkat!

Pulzus Mozgásstúdió Szilágyi Attila

Szilágyi Attila

TRX, M.A.X. TRAINING, GYMSTICK, Kick Box Athletics

06 20 662 7962
fittattila@gmail.com

Szilágyi Attila vagyok, 1971-ben születtem Budapesten. Gyerekkoromban cselgáncsoztam, majd késõbb a jógával kezdtem foglalkozni. Hosszabb szünet után 2009. õszén megismerkedtem a Capoeirával, ami hosszú éveken át mindennapjaim része lett.
Annak érdekében, hogy hivatásszerûen is foglalkozhassak a sporttal megszereztem az OKJ-s Sportoktató képesítést testépítés-fitnesz szakon. Ezzel egy idõben gerincjóga oktatói képesítést is szereztem. Késõbb elvégeztem X-tréneri és Életmód tanácsadó tanfolyamot, majd Bodyrope trénerként is sikeresen vizsgáztam. 2015-ben az országban elsõk közt végeztem el a M.A.X. Trainer képzést, ami azóta nagy sikernek örvend. 2016-ban Gymstick Traineri képzéssel leptem meg a hozzám járókat és ismertettem meg velük ezt a zseniális funkcionális sporteszközt. Ezután érdeklõdésem a box felé fordult. A Kick-box Athletics tanfolyam után Tatarek Rezsõ országos hírû Iron Box képzését is elvégeztem. Közben a gerincproblémákkal is elkezdtem foglalkozni, Bene Máténál elõször “A gerinc fitnesterápiája” kurzuson vettem részt, majd NMPT instruktor lettem. Fõ profilom a saját testsúlyos funkcionális edzések. Célom minél több emberhez eljuttatni a minőségi edzés lehetõségét.

  • M.A.X training
  • TRX
  • Gymstick
  • Kick Box Athletics

Close

Regisztráció
Fiók adatok
*
*
Password Strength