A köredzésről

A köredzés több sportág mozgásanyagát használja, amivel egyszerre fejlesztjük az erőt, állóképességet, gyorsaságot, koordinációt, hajlékonyságot.

 

Az edzések alapos bemelegítésből, a köredzés állomásokból, intenzív, robbanékonyságot, erőt fejlesztő gyakorlatokból állnak, amit szakszerű nyújtással zárunk.

 

Mivel a tréningek összetettségben, terjedelemben, nehézségben különbözőek, ezért minden ember számára alkalmazható. Jó hangulatú változatos edzésmódszer, amelynek nagy előnye, hogy a szabadidő sportolótól az élsportolóig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb edzésmódszert.

 

 

ÓRAREND:

SZERDA: 18:00-19:00

 

 

Bejelentkezés az órákra szükséges az oktató elérhetőségein.

Nézd meg a Köredzés óránkat!

Pulzus Mozgásstúdió Karate Bagdi Márk

Bagdi Márk

KARATE, KÖREDZÉS

Mit kell tudni a Kyokushhinkiai Karatéról?

A Kyokushin karatét a világon úgy is nevezik, hogy a “Legerősebb karate” vagy “Erő karate”.  Masutatsu Oyama megreformálta a több ezer èves múltra visszatekintő harci művészetet, előtérbe helyezve a valós küzdelmet és a hatékonyságot. A fizikai aspektusok mellett céljául tűzte ki az emberi értékek megőrzését és az ifjúság egészséges életmódra való nevelését.

Márk dojo vezető is a Kyokushinkiai Karatét sajátította el, és várja szeretettel a gyerekeket a Pulzus Mozgásstúdióban, hogy átadja tudását nekik és megszerettesse velük ezt a fajta harci művészetet.

  • Kyokushhinkiai Karate
  • Köredzés

Close

Regisztráció
Fiók adatok
*
*
Password Strength