IMT (Innovatív Mozgástudatosítás) kicsiknek és ovis korúaknak

IMT- Innovatív Mozgástudatosítás kicsiknek:

Szeretettel várok minden kislányt és kisfiút aki már önállóan és stabilan jár. 

A foglalkozások során fejlesztésre kerül minden olyan terület, amely a megfelelő funkcióhoz elengedhetetlen. Nyilván minden gyerek csodálatosan fejlődik és mozog, de itt rásegítünk, hogy optimális irányba történjen a fejlődés, hiszen ez a későbbiekben lesz igazán hasznos, ugyanis a legtöbb mozgás az idegrendszerre is hat, fejleszti kommunikációt, a motorikus képességeket… és még sorolhatnám, de szerintem ebben a korban már minden szülő tudja, hogy mennyi jótékony hatása van a speciális mozgásoknak. A foglalkozásokon mozgást, koordinációt, koncentrációt, egyensúlyt, izomerőt fejlesztünk és igyekszünk elérni, hogy a gyerekek minél inkább a szülők nélkül teljesítsék a feladatokat, melyek kihatnak, a finommotorikára, érzelmi és beszéd fejlődésükre, koncentráltabbak és magabiztosabbak lesznek. A torna során szülői közreműködésre egyre kevésbé lesz szükség, persze minden gyermek más, van aki később oldódik idegen helyen, de a cél az önálló feladatmegoldás lesz.

Az órák 40-45 percesek, szülőkkel együtt vannak a foglalkozáson, minimum létszám 3 fő, maximum 10 fő. 

Díja: 2500 Ft/alkalom. 

Testvérkedvezmény 10%.


IMT- Innovatív Mozgás Tudatosítás ovisoknak:

Szeretettel várok ezekre az órákra minden óvodás korú gyereket, aki már beszokott az óvodába (ez azért fontos, hogy ne legyen probléma a szülőtől való elválás). 

Ebben a korban a mozgáskoordináció javulása együtt nő az önértékeléssel, fejlődik a szocializációs és kommunikációs készség a mozgás pedig kihat az intelligencia természetes fejlődésére is. Ehhez passzolva alakítom ki a foglalkozásokat, ahol játékos önálló munkavégzés van, mozgást, koordinációt, kondíciót, koncentrációt, reflexet, ritmust, egyensúlyt és izomerőt fejlesztünk, ezen feladatok pedig kihatnak, a finommotorikára, érzelmi fejlődésükre, koncentráltabbak és magabiztosabbak lesznek. Náluk igen jellemző a mozgás éhsége, izegnek-mozognak, járnak, futnak, közben fejlődik a csont és izomrendszer működéseinek összerendezettsége, így kell az optimális funkció megtartásához a célzott mozgás. 

Az órák 50-60 percesek, szülők nélkül, minimum létszám 3 fő maximum 8 fő.

Díja 3500 ft/Fő. 

Testvérkedvezmény 10%.


Nézd meg mozgásfejlesztés óránkat!

Close

Regisztráció
Fiók adatok
*
*
Password Strength