A M.A.X. tréningről:

A M.A.X.Training szuper intenzív, atletikus egész testedzés, amelynek fókuszában az izom- és alakformálás áll. A legújabb élettani ismereteket szem előtt tartó erő és állóképességi tréning, hatékony zsírégető hatással. A harmonikus gyakorlatválasztással és azok kombinálásával bámulatosan fejlődik az állóképesség, az erő és a koordináció.

A M.A.X.Training 30 perces, nagyon pörgős, csoportos edzésmódszer, amely standardizált, konkrét gyakorlatsorokból áll.

Az edzés intervall tréning jellegű, ahol 45 másodperces terhelési szakaszokat 15 másodperces pihenő szakaszok követik.

Az állóképességi edzéselemeket step paddal ill. step pad mellett hajtjuk végre.

 

ÓRAREND:

kedd: 19:30 – 20:00
csütörtök: 19:30-20:00

 

Bejelentkezés az órákra szükséges a megadott elérhetőségeken!

Nézd meg a M.A.X. tréning óránkat!

Pulzus Mozgásstúdió Szilágyi Attila

Szilágyi Attila

TRX, M.A.X. TRAINING, GYMSTICK

06 20 662 7962
fittattila@gmail.com

Szilágyi Attila vagyok, 1971-ben születtem Budapesten. Gyerekkoromban cselgáncsoztam, majd késõbb a jógával kezdtem foglalkozni. Hosszabb szünet után 2009. õszén megismerkedtem a Capoeirával, ami hosszú éveken át mindennapjaim része lett.
Annak érdekében, hogy hivatásszerûen is foglalkozhassak a sporttal megszereztem az OKJ-s Sportoktató képesítést testépítés-fitnesz szakon. Ezzel egy idõben gerincjóga oktatói képesítést is szereztem. Késõbb elvégeztem X-tréneri és Életmód tanácsadó tanfolyamot, majd Bodyrope trénerként is sikeresen vizsgáztam. 2015-ben az országban elsõk közt végeztem el a M.A.X. Trainer képzést, ami azóta nagy sikernek örvend. 2016-ban Gymstick Traineri képzéssel leptem meg a hozzám járókat és ismertettem meg velük ezt a zseniális funkcionális sporteszközt. Ezután érdeklõdésem a box felé fordult. A Kick-box Athletics tanfolyam után Tatarek Rezsõ országos hírû Iron Box képzését is elvégeztem. Közben a gerincproblémákkal is elkezdtem foglalkozni, Bene Máténál elõször “A gerinc fitnesterápiája” kurzuson vettem részt, majd NMPT instruktor lettem. Fõ profilom a saját testsúlyos funkcionális edzések. Célom minél több emberhez eljuttatni a minőségi edzés lehetõségét.

  • M.A.X training
  • TRX
  • Gymstick

Close

Regisztráció
Fiók adatok
*
*
Password Strength