A TRX – Hevederes edzésről:

A TRX edzőheveder rendkívül sokoldalú, hiszen egyszerre lehet vele fejleszteni erőt, hajlékonyságot, állóképességet és mozgáskoordinációt, a törzsizomzat folyamatos feszülése mellett. Kiválóan alkalmas alakformálásra, szálkásításra és zsírégetéshez is tökéletes. Legnagyobb előnye, hogy magad szabályozhatod a gyakorlatokat és az edzés intenzitását, a saját edzettségi állapotodnak és súlyodnak megfelelően. A TRX edzésforma előkészíti szervezetünket, izomzatunkat a mindennapi igénybevételre és az általunk végzett munkára. Az egész testedet és az összes izomcsoportot megmozgatja. Mivel gravitációval szemben, a saját súlyoddal dolgozol, így kíméli az ízületeket és a terhelés személyre szabott, éppen ezért kortól és nemtől függetlenül bárkinek ajánlott. Gyógytornára és sportsérülések után is használható, hiszen segít az izomzat, ízületek regenerálódásában, rehabilitációjában.

 

 

ÓRAREND:

hétfő: 19:00-20:00, 20:00-21:00,

szerda: 19:00-20:00, 20:00-21:00

 

 

Bejelentkezés az órákra szükséges a megadott elérhetőségeken!

Nézd meg a TRX óránkat!

Pulzus Mozgásstúdió Szilágyi Attila

Szilágyi Attila

TRX, M.A.X. TRAINING, GYMSTICK

06 20 662 7962
fittattila@gmail.com

Szilágyi Attila vagyok, 1971-ben születtem Budapesten. Gyerekkoromban cselgáncsoztam, majd késõbb a jógával kezdtem foglalkozni. Hosszabb szünet után 2009. õszén megismerkedtem a Capoeirával, ami hosszú éveken át mindennapjaim része lett.
Annak érdekében, hogy hivatásszerûen is foglalkozhassak a sporttal megszereztem az OKJ-s Sportoktató képesítést testépítés-fitnesz szakon. Ezzel egy idõben gerincjóga oktatói képesítést is szereztem. Késõbb elvégeztem X-tréneri és Életmód tanácsadó tanfolyamot, majd Bodyrope trénerként is sikeresen vizsgáztam. 2015-ben az országban elsõk közt végeztem el a M.A.X. Trainer képzést, ami azóta nagy sikernek örvend. 2016-ban Gymstick Traineri képzéssel leptem meg a hozzám járókat és ismertettem meg velük ezt a zseniális funkcionális sporteszközt. Ezután érdeklõdésem a box felé fordult. A Kick-box Athletics tanfolyam után Tatarek Rezsõ országos hírû Iron Box képzését is elvégeztem. Közben a gerincproblémákkal is elkezdtem foglalkozni, Bene Máténál elõször “A gerinc fitnesterápiája” kurzuson vettem részt, majd NMPT instruktor lettem. Fõ profilom a saját testsúlyos funkcionális edzések. Célom minél több emberhez eljuttatni a minőségi edzés lehetõségét.

  • M.A.X training
  • TRX
  • Gymstick

Close

Regisztráció
Fiók adatok
*
*
Password Strength