‘Sweat and Smile’ vérpezsdítő zsírégető óra Blankával!

  • Sportolj angolosan, angolozz sportosan!
  • Nincs időd mozogni és angolórára is járni?
  • Olyanmozgásformát keresel, ami nem csak a testedet, hanem a lelkedet is vitalizálja?
  • Gratulálok, akkor a legjobb helyen jársz!

Jelentkezés az órára:

  • info@pulzusmozgasstudio.hu
  • www.pulzusmozgasstudio.hu/#orarend
  • sweatandsmile.blanka@gmail.com
  • 06209666126

Oktató: Szántósi Blanka

Órarend: minden szerda 08:15-09:15 között

A Sweat and Smile –Izzadj mosolyogva! óráról pár szóban:

Ha szereted az új dolgokat, érdekel egy, a már világot meghódító mozgásforma, akkor gyere, és próbáld ki te is, hogy milyen felszabadító érzés az, amikor a pörgős zenének és a rendhagyó gyakorlatoknak köszönhetően, mosolyogva égeted a kalóriákat és közben észre sem veszed, hogy formásodsz.

Rengeteg edzést kipróbáltál már, de a lelkesedésed egy idő után mindig alábbhagyott?

Én hiszek abban, hogy akkor fogsz tudni kitartani a rendszeres sport mellett, ha rátalálsz arra a mozgásformára, amiben örömödet leled, és ha egy olyan közösség része leszel, ahol támogatnak téged, és ahol sikerélmény koronázza az erőfeszítéseidet.

A Sweat and Smile edzéseken mindezt megtalálod.

Az órák után endorfin-mámortól felszabadultan, stressz-mentesen, izzadságban úszva, ám mégis mosolyogva térsz majd haza a családodhoz, akik szintén értékelni fogják, hogy egy energikusabb, türelmesebb, kisimultabb énedet láthatják.

Mire számíthatsz a Sweat amd Smile csoportos edzéseken?

A 45-60 perces állóképesség-fejlesztő és alakformáló, teljes testet átmozgató, pörgős zenével kísért, jó hangulatú edzésen nem csak a vérkeringésedet, hanem az angoltudásodat is felpezsdítjük.

Az órát ugyanis angolul (is) tartom, így két legyet üthetsz egy csapásra. De ne ijedj meg akkor sem, ha nem vagy jó angolos, itt majd ragad rád pár hasznos kifejezés, ami a mozgásos tanulásnak köszönhetően sokkal mélyebben elraktározódik a memóriádban.

Mivel tudom, hogy mások az igényeink és a teherbírásunk, a gyakorlatokat több nehézségi szinten mutatom be. Így edzettségi szintednek megfelelően választhatsz könnyített vagy nehezített, illetve alacsonyabb és magasabb intenzitású feladatokat.

Célom, hogy minden résztvevő megtalálja a maga kihívásait az órán.

Ízelítő 1 percben: https://youtu.be/GHds0NfOND0

további bejegyzések

Pulzus Mozgásstúdió gerinctréning és stretching

7 gyakorlat visszér és seprűvénák ellen

Bár a visszér tartósan nem gyógyítható orvosi kezelés nélkül, rndszeres mozgással megelőzheted a romlását és a terjedését. A következő gyakorlatok hatékonyak, melyeket otthon vagy gerinctréning

Close

Regisztráció
Fiók adatok
*
*
Password Strength