rólunk

A Pulzus Mozgásstúdió olyan, mint egy közösségi tér, ahol megszűnik a külvilág zaja és a felgyülemlett feszültség bárki számára, legyen az gyerek vagy felnőtt. Testileg az ember ki tudja magából hozni a maximumot, lelkileg pedig feltöltődik. Ezáltal jön létre a belső egyensúly egy emberközpontú helyen!

 

Miért hozzánk gyere?

 

Minden nálunk sportolni vágyó emberrel személyre szabottan, egyénileg tudunk törődni! Nem tömegcikként kezeljük vendégeinket, túlzsúfolt nagy edzőtermekben, hanem családias légkörben, minden igényre oda tudunk figyelni, megfelelő szakértelmű, profi oktatók segítségével.

oktatóink

Pulzus Mozgásstúdió BodyArt Hivatal Andrea

hivatal andrea

BODYART, GERINCTRÉNING, STRETCHING

06 20 476 5519

info@pulzusmozgasstudio.hu

BEMUTATKOZÁS

A sport kiskorom óta jelen van az életemben. Hiszek benne, hogy a sport sok mindenre megoldás. Pl. stresszoldás, az emberi test és a lélek karbantartása, saját testtudat kialakítása, az egészség megőrzése, önbizalom növelése, stb. Ezt nekem mind adta és adja a mai napig a sport, vagy talán még többet is. Azonban volt idő, amikor csak a sportról szólt az életem, és volt idő, amikor meg minden másról, csak a sportról/mozgásról nem. Így felnőtt fejjel azt vallom, nem jó, ha valamit túlzásba viszünk az életben, és azt vettem észre saját magamon is, hogy mindig az arany középutat kerestem egy idő után az életemben. Az EGYENSÚLYT! Az egyensúly jót tett a lelkemnek és a szervezetemnek egyaránt. És mikor ez megfogalmazódott bennem, akkor találtam rá a bodyART™ óratípusra, amiben teljes mértékben ki tudtam teljesedni. Sok óratípust kedvelek és tartok, de ebben érzem magam igazán otthon.  Mivel ez az óra a test és a lélek harmónikus összefonódásáról szól, az egyensúly kiteljesedéséről. Egy folyamatos flow érzésed van az óra során, mely váltakozik a yin (nő) és a yang (férfi) mozgáselemek között. Ne higgyük azt, hogy a bodyART™ óra egy spirituális ’valami’, aminek köze van a jógához. Ez annál sokkal több! Egy összetett óra, ami több mozgásfajtából tevődik össze, pl. erőelemek, chi mozdulatok, gyógytornán alapuló gyakorlatok, jóga inspirálta gyakorlatok, deepWORK elemek, flexibilitást elősegítő gyakorlatok, relaxációs és légzéstechnikák.

Misszióm: törekedj a egyensúlyra az életedben úgy, hogy saját magad találod meg a hozzá vezető utat!

További óratípusaim:

 • gerinctréning
 • stretching

Szakirányú végzettségeim:

 • Semmelweis Egyetem, Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) – aerobik sportedző
 • Dinamik SE Gyermekaerobik képzés – gyerekaerobik edző
 • bodyART®school International – Nemzetközi bodyART™ Instruktor

Órarend

 • bodyART
  1. hétfő: 8:15-9:15, 18:00-19:00
  2. szerda: 10:00-11:00
  3. csütörtök: 18:00-19:00
 • gerinctréning és stretching:
  1. kedd: 8:30-9:30
  2. csütörtök: 8:30-9:30
 • bodyART
 • bodyART-deepWORK
 • gerinctréning és stretching
Pulzus Mozgásstúdió Kabina Péter

Kabina Péter

KEMPO

06 20 345 1181

kabinapeter@gmail.com

A Zen Bu kan Kempo sokrétű harcművészet, ami összegzi a tradicionális stílusok (jiu-jitsu, judo, aikidó, Kyokushin, thai boksz) és a modern, versenyorientált irányzatok (ökölvívás, kick-box, birkózás, K–1, MMA) előnyeit. Mindazon technikák összességét tartalmazza, amik valós küzdelmi és önvédelmi helyzetben alkalmazhatóak, a fő elv a hatékonyság és a realitás. Az edzések küzdelemcentrikusak (ütés-rúgás, dobásküzdelem, földharc), de az egyéni fejlődés elősegítéséhez hozzá tartozik a formagyakorlatok és a fegyverek használatának tanítása is.

 • kempo
Pulzus Mozgásstúdió Karate Bagdi Márk

Bagdi Márk

KARATE, KÖREDZÉS

Mit kell tudni a Kyokushhinkiai Karatéról?

A Kyokushin karatét a világon úgy is nevezik, hogy a “Legerősebb karate” vagy “Erő karate”.  Masutatsu Oyama megreformálta a több ezer èves múltra visszatekintő harci művészetet, előtérbe helyezve a valós küzdelmet és a hatékonyságot. A fizikai aspektusok mellett céljául tűzte ki az emberi értékek megőrzését és az ifjúság egészséges életmódra való nevelését.

Márk dojo vezető is a Kyokushinkiai Karatét sajátította el, és várja szeretettel a gyerekeket a Pulzus Mozgásstúdióban, hogy átadja tudását nekik és megszerettesse velük ezt a fajta harci művészetet.

 • Kyokushhinkiai Karate
 • Köredzés
Pulzus Mozgásstúdió Szilágyi Attila

Szilágyi Attila

TRX, M.A.X. TRAINING, GYMSTICK

06 20 662 7962
fittattila@gmail.com

Szilágyi Attila vagyok, 1971-ben születtem Budapesten. Gyerekkoromban cselgáncsoztam, majd késõbb a jógával kezdtem foglalkozni. Hosszabb szünet után 2009. õszén megismerkedtem a Capoeirával, ami hosszú éveken át mindennapjaim része lett.
Annak érdekében, hogy hivatásszerûen is foglalkozhassak a sporttal megszereztem az OKJ-s Sportoktató képesítést testépítés-fitnesz szakon. Ezzel egy idõben gerincjóga oktatói képesítést is szereztem. Késõbb elvégeztem X-tréneri és Életmód tanácsadó tanfolyamot, majd Bodyrope trénerként is sikeresen vizsgáztam. 2015-ben az országban elsõk közt végeztem el a M.A.X. Trainer képzést, ami azóta nagy sikernek örvend. 2016-ban Gymstick Traineri képzéssel leptem meg a hozzám járókat és ismertettem meg velük ezt a zseniális funkcionális sporteszközt. Ezután érdeklõdésem a box felé fordult. A Kick-box Athletics tanfolyam után Tatarek Rezsõ országos hírû Iron Box képzését is elvégeztem. Közben a gerincproblémákkal is elkezdtem foglalkozni, Bene Máténál elõször “A gerinc fitnesterápiája” kurzuson vettem részt, majd NMPT instruktor lettem. Fõ profilom a saját testsúlyos funkcionális edzések. Célom minél több emberhez eljuttatni a minőségi edzés lehetõségét.

 • M.A.X training
 • TRX
 • Gymstick
Pulzus Mozgásstúdió Karate Zoltán Anna

Zoltán Anna

LÁTVÁNYTÁNC, AKROBATIKA

06 70 316 6345
vonzarttanc@gmail.com

A vonZArt Táncegyüttes 2009, szeptember közepén kezdte meg intenzív munkáját, köztük az akrobatikus tánc oktatást is.
Tagjai a Stúdiós csoportokból, az elmúlt kb. fél évtized legjobbjai közül lettek kiválogatva.

A Táncegyüttes alkotó gárdája:
Fodor Katalin: balett, kortárstánc
Zoltán Eszter: akrobatika, modern tánc
Farkas Gábor: akrobatika
Botházy Beatrix: latin és modern táncok
Zoltán Anna: néptánc, balett, ír tánc, sztepp

 • látványtánc

 • akrobatika

 • balett

 • kortárs tánc

 • kortárs néptánc

 • latin tánc

 • jazz tánc

 • sztepp tánc

 • ír tánc

Pulzus Mozgásstúdió Bódy Gabi

Bódy Gabi

HATHA JÓGA, GYEREKJÓGA

06 70 309 7913
bodygaboca@gmail.com

 • Sokfajta órát kipróbáltál, érzed is az áldásos hatását, azonban úgy gondolod, hogy megakadtál a fejlődésben, nem tudod merre tovább
 • A napi kötelezettségek miatt se időd, se energiád nincs megtalálni azokat az útmutatásokat, melyek segítenek hatékonnyá és izgalmassá tenni fejlődésedet?

 

Gyere el hozzám csoportos jóga órára, ahol akár személyre szabottan is foglalkozom veled.

Jógagyakorlatok végzése során az akadályok és problémák közös leküzdésére új inspirációkat nyerhetsz.
A jóga egy önismereti út, mely segít önmagad mélyebb felfedezésében amellett, hogy a test megerősítésével foglalkozunk. Stresszoldás még hatékonyabb relaxációval, valamint légzőgyakorlatokkal. Nem szükséges hozzá extra hajlékonyság, azt sem baj, ha van egy kis plusz súly rajtad. Lényeg, hogy nyitott legyél az újra!
Az órákon foglalkozásról foglalkozásra emeljük a terhelést, javítjuk a tartást, erősítjük az izomzatodat, fejlesztjük az állóképességedet. Csendesedik az elméd úgy, hogy közben nő az energiád.

A jóga mintegy 5000 éves múltra tekint vissza. A jóga nyelve egy már mára kihalt, titokzatos, ősi nyelv, a szankszrit, de mi az órákon természetesen magyarul beszéljük át az egyes gyakorlatok hatékonyságát. Irányzatonként eltérőek lehetnek az elnevezések, de az ászánák többsége masszírozza a belső szerveket, többszöri gyakorlásukkal kiegyensúlyozza azok működését. Fejleszti a test, a szellem és a lélek egyensúlyát. Nem vallás, hanem egyetemes tudás.

 • hatha jóga

 • gyerekjóga
Pulzus Mozgásstúdió Gerzsenyi Kriszta

gerzsenyi krisztina

GERINCTORNA

Profil:

A sportolás gyermekkorom óta szerves részét képezi az életemnek. Műkorcsolyáztam, majd balettoztam és néptáncoltam a balettintézet képzésein. Tizenkét évesen találkoztam először az aerobic világával egy fitnesz teremben. Ez a fajta csoportos mozgásforma annyira megtetszett, hogy sok éven keresztül jártam koreografált step órákra és próbáltam ki a csoportos órák fajtáit. Mellette a hastánc tudásomat éveken keresztül  fejlesztettem. A kislányom születése után döntöttem el, hogy szeretnék csoportos órákat tartani, és kezdetként elvégeztem a fitness instruktori képzést. A test működése, felépítése mélyebben érdekelt, ezért fordultam a gerinctorna felé. Egyidőben a fasciális szemlélet megismerésével, elkezdtem ismerkedni a jógával. Teljesen új látásmódot sajátítottam el a testre, elmére, lélekre nézve. Az óráimban az eddig megszerzett és folyamatosan bővülő tudásomat szeretném átadni gyakorlatok formájában.

 

Képzettségek:

 1. IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Csoportos Fitness Instruktor
 2. ART Edzőképzés – Funkcionális Cross Trainer
 3. IWI Nemzetközi Ftnesziskola – Preventív Gerinc és stretching képzés
 4. Almásy Mozgásakadémia – 3D Yoga képzés
 5. Ganésa Jógasziget – Meditációs tanfolyam
 6. Samadhi Jógastúdió – Hatha jógaoktató

 

Gerinctorna – óraleírás:

Az ülő- és állómunka, mozgásszegény, vagy az egyoldalú mozgást végző életmód hatására bizonyos izmaink elgyengülnek, megrövidülnek. A gerinctornán nagy hangsúlyt fektetünk ezen izmok rugalmasságának fenntartására és fejlesztésére. A gyakorlatokkal átmozgatjuk az egész testet, oldjuk a testben keletkezett feszültséget. A gerinctorna folyamatos végzésével növeljük a fizikai teherbírást, az ellenálló képességet, javítjuk a keringést, a mozgáskoordinációt és a koncentrációra való készséget. Az órát nyújtógyakorlatokkal kísérjük és egy pár perces elcsendesedéssel zárjuk.

 • Gerinctorna
Pulzus Mozgásstúdió Piszman Lászlóné gyógytorna

piszman lászlóné icu

GYÓGYTORNA

06 20 476 5519

info@pulzusmozgasstudio.hu

Gyógytornászként Főiskolát végzett nyugdíjas vagyok, a torna az életem. Hosszú évek óta csoportos gyógytorna oktatásával foglalkozom.

Órarend : péntek 09:00-10:00 óra.

 Foglalkozás 1500 forint/óra

 • csoportos gyógytorna
Pulzus Mozgásstúdió Hudák Timi női jóga

Hudák Tímea

NŐI JÓGA

Hudák Tímea vagyok 45 éves

Eddigi életemben folyamatosan jelen volt  a sport, számos formáját kipróbáltam. Mikor megismerkedtem a jógával, attól kezdve teljesen beszippantott, mindennapi életem részévé vált! Olyannyira benne van a napi rutinomban, mint a reggeli kávém. Számomra  a jóga gyakorlása nem csak a testmozgást jelenti, hanem elsősorban  a filozófiát, a spiritualitást és a tudatos életmódot!  Gyakorlásával egészségesebbé váltam testileg, lelkileg és szellemileg.Különös boldogsággal tölt el, hogy közvetlen környezetem is követi ezt az életmódot, gyermekeimmel, családommal együtt haladunk ezen az úton!

A jóga áldásos hatását szeretném átadni minél nagyobb körben, mert tudom és főként érzem, hogy ezzel csak jobbá válhatunk és így a körülöttünk lévő világ is jó irányban fog változni 🙂

 • női jóga

Órarend

Az órákra való jelentkezés legalább 12 órával az óra kezdése előtt szükséges! Jelentkezni az órákra minden hét vasárnap estétől lehet leghamarabb.

2023. március 20.-26.

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
08.00
bodyART
Hivatal Andi
08.00
09.00
Nagyterem
Gerinctréning és stretching
Hivatal Andi
08.30
09.30
Nagyterem
Gerinctréning és stretching
Hivatal Andi
08.30
09.30
Nagyterem
09.00
bodyART
Hivatal Andi
09.30
10.30
Nagyterem
Gyógytorna
Icu
09.00
10.00
10.00
11.00
12.00
13.00
14.00
15.00
16.00
17.00
Karate
Bagdi Márk
17.00
18.00
Nagyterem
Akrobatika
Zoltán Eszti
17.00
18.00
Nagyterem
Karate
Bagdi Márk
17.00
18.00
Nagyterem
Karate
Bagdi Márk
17.00
18.00
Nagyterem

Magán táncoktatás
Balogh Kriszti
17.25
18.25
Kisterem

bodyART
Hivatal Andi
18.00
19.00
Nagyterem

M.A.X. Training
Szilágyi Attila
18.30
19.00
Kisterem
Magán táncoktatás
Balogh Kriszti
17.25
18.25
Kisterem

Látványtánc és egyéb táncok
Zoltán Anna
18.00
19.00
Nagyterem
18.00
Köredzés
Bagdi Márk
18.00
19.00
Kisterem
Akrobatika
Zoltán Eszti
18.00
19.00
Nagyterem

M.A.X. Training
Szilágyi Attila
18.30
19.00
Kisterem
Gerinctorna
Gerzsenyi Kriszta
18.00
19.00
Nagyterem
19.00
TRX
Szilágyi Attila
19.00
20.00
Nagyterem
Kempo
Kabina Péter
19.00
20.00
Nagyterem
TRX
Szilágyi Attila
19.00
20.00
Nagyterem
Kempo
Kabina Péter
19.00
20.00
Nagyterem
Látványtánc és egyéb táncok
Zoltán Anna
19.00
20.00
Nagyterem
20.00
TRX
Szilágyi Attila
20.00
21.00
Nagyterem
Kempo
Kabina Péter
20.00
21.00
Nagyterem
TRX
Szilágyi Attila
20.00
21.00
Nagyterem
Kempo
Kabina Péter
20.00
21.00
Nagyterem

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
17.00
Akrobatika
Zoltán Eszti
17.00
18.00
Nagyterem
18.00
Akrobatika
Zoltán Eszti
18.00
19.00
Nagyterem

Kedd

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
08.00
bodyART
Hivatal Andi
08.00
09.00
Nagyterem
09.00
bodyART
Hivatal Andi
09.30
10.30
Nagyterem
10.00
11.00
12.00
13.00
14.00
15.00
16.00
17.00
18.00
bodyART
Hivatal Andi
18.00
19.00
Nagyterem

Hétfő

Szerda

Csütörtök

No events hours available!
No events hours available!
No events hours available!
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
18.00
Gerinctorna
Gerzsenyi Kriszta
18.00
19.00
Nagyterem

Szerda

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
08.00
Gerinctréning és stretching
Hivatal Andi
08.30
09.30
Nagyterem
Gerinctréning és stretching
Hivatal Andi
08.30
09.30
Nagyterem
09.00
No events hours available!
No events hours available!
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
09.00
Gyógytorna
Icu
09.00
10.00

Péntek

No events hours available!
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
17.00
Karate
Bagdi Márk
17.00
18.00
Nagyterem
Karate
Bagdi Márk
17.00
18.00
Nagyterem
Karate
Bagdi Márk
17.00
18.00
Nagyterem

Hétfő

Szerda

Csütörtök

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
19.00
Kempo
Kabina Péter
19.00
20.00
Nagyterem
Kempo
Kabina Péter
19.00
20.00
Nagyterem
20.00
Kempo
Kabina Péter
20.00
21.00
Nagyterem
Kempo
Kabina Péter
20.00
21.00
Nagyterem

Kedd

Csütörtök

No events hours available!
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
18.00
Köredzés
Bagdi Márk
18.00
19.00
Kisterem

Hétfő

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
18.00
Látványtánc és egyéb táncok
Zoltán Anna
18.00
19.00
Nagyterem
19.00
Látványtánc és egyéb táncok
Zoltán Anna
19.00
20.00
Nagyterem
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
18.00
M.A.X. Training
Szilágyi Attila
18.30
19.00
Kisterem
M.A.X. Training
Szilágyi Attila
18.30
19.00
Kisterem

Kedd

Csütörtök

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
17.00
Magán táncoktatás
Balogh Kriszti
17.25
18.25
Kisterem
Magán táncoktatás
Balogh Kriszti
17.25
18.25
Kisterem
18.00

Csütörtök

Péntek

No events hours available!
No events hours available!
No events hours available!
No events hours available!
No events hours available!
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
19.00
TRX
Szilágyi Attila
19.00
20.00
Nagyterem
TRX
Szilágyi Attila
19.00
20.00
Nagyterem
20.00
TRX
Szilágyi Attila
20.00
21.00
Nagyterem
TRX
Szilágyi Attila
20.00
21.00
Nagyterem

Hétfő

Szerda

No events hours available!
No events available!

áraink

Hivatal Andrea

60 perc
bodyART magánóra
 • maximum 2 fő
 • 1 alkalom: 6.000 ft

Hivatal Andrea

60 perc
bodyART csoportos
 • 1 alkalom: 2.300 ft
 • 4 alkalmas bérlet: 8.700 Ft, érvényesség: 45 nap
 • 8 alkalmas bérlet: 17.000 Ft, érvényesség: 60 nap

Hivatal Andrea

60 perc
Gerinctréning & stretching magánóra
 • maximum 2 fő
 • 1 alkalom: 6.000 ft

Hivatal Andrea

60 perc
Gerinctréning & stretching csoportos
 • 1 alkalom: 2.300 ft
 • 4 alkalmas bérlet: 8.700 Ft
 • 8 alkalmas bérlet: 17.000 Ft

Bagdi Márk

60 perc
Karate
 • 10.000 Ft / hónap
 • testvérkedvezménnyel kedvezőbb a havi bérlet

Bódy Gabi

60 perc
Hatha jóga
 • 1 alkalom: 1.800 ft
 • 5 alkalmas bérlet: 7.000 Ft, érvényesség: 5 hét
 • 10 alkalmas bérlet: 13.000 Ft, érvényesség: 10 hét
 • magánóra: 4.000 Ft/óra

Szilágyi Attila

60 perc
TRX
 • 1 alkalom: 2.500 ft

Szilágyi Attila

30 perc
MAX tréning
 • 1 alkalom: 2.500 ft

Szilágyi Attila

60 perc
Gymstick
 • 1 alkalom: 2.500 ft (ha van saját gymstick botod)
 • 1 alkalom: 3.000 ft (bot bérléssel - a helyszínen lehetséges)

Kabina Péter

60 perc
Kempo
 • Jelentkezni az órákra és érdeklődni az árakról Kabina Péter elérhetőségein lehet!

Bagdi Márk

60 perc
Köredzés
 • 1 alkalom: 3.000 ft

Zoltán Anna

60 - 90 perc
Akrobatika és egyéb táncok
 • Jelentkezni az órákra és érdeklődni az árakról Zoltán Anna elérhetőségein lehet!

Gerzsenyi Krisztina

60 perc
Gerinctorna
 • 1 alkalom: 1.900 Ft

Piszman Lászlóné

60 perc
Gyógytorna
 • 1 alkalom: 1.500 Ft

Hudák Tímea

60 perc
Női jóga
 • 1 alkalom: 2.000 Ft

child theme wp

Close

Regisztráció
Fiók adatok
*
*
Password Strength